Hos Bean Machine afholder vi kurser for mellem 6-30 personer, som vi kan skræddersy til jeres behov og budget.
Hos Bean Machine arbejder vi ikke blot efter Specialty Coffee Association (SCA) standarder, men er også SCA certificerede i både kaffe sensorik, barista skills og ristning. I vores kurser kommer vi omkring følgende emner:
Intro til kaffe: Hvad er kaffe, kaffens historie, hvor og hvordan dyrkes den, hvilke typer og varianter findes der, hvad er forskellen på Specialty Grade og Commodity Grade kaffe?
Rundvisning på risteriet: Hvordan rister man kaffe, hvad bruges de forskellige ristere til og hvad er arbejdsgangen på et risteri?
Kaffesmagning: Her modtager deltagerne et hurtigt crash-course sensorik, så ledes at man får en god forståelse af hvordan man analyserer kaffens aroma og smag. Man vil typisk smage 5-8 forskellige kaffer i en såkaldt cupping session, hvor deltagerne vil opleve hvordan professionelle evaluerer kaffens kvaliteter.
Kaffebrygning: Gennemgang af bedste brygmetoder på forskelligt udstyr baseret på SCA standard.
Barista træning: Her er der fokus på brygning på espressomaskiner og workflow omkring dette. Barista træning er et intensivt kursus som ikke kan kombineres med ovennævnte da det kræver meget praktisk involvering f.eks. ifb. m. mælkeskumning samt kalibrering af espressokværn. Der kan maximalt deltage 4 personer i Baristakurset og vi forventer en varighed på mellem 3-4 timer afhængig af kursisternes grundlæggende færdigheder ved start.
Ejer af Bean Machine
Kronprinsensgade 99, 6700 Esbjerg
CVR: 42275557
+45 55 20 02 37
hej@beanmachine.dk
Tirs-Fre: 07:30-17:00
Lørdag: 10:00-15:00
Søndag: 10:00-15:00
Hos Bean Machine dyrker vi de bedste kaffeoplevelser. Vi forstår vigtigheden af høj kvalitet – og det forsøger vi at lade stå frem på både kaffebar, risteri og i vores online salg. Hos Bean Machine handler det ikke kun om kaffe – vi handler om at skabe uforglemmelige kaffeoplevelser.
Tilmeld jer vores nyhedsbrev og modtag spændende kaffetips- og tilbud.
Copyright © 2023. Alle rettigheder forbeholdes.