Beskrivelse
Denne Natural proces kaffe, som er dyrket i et mikroklima, har et strejf af fermentering.
Forvent smag af kamille, chokolade og sødme fra stenfrugter, a la svesker og røde blommer, i en “clean” kop med lidt frugtig syrlighed.
Kan bruges til alle typer brygning.
El Salvador er kendt som “land of volcanoes”, og Andres Salaverrias farme befinder sig ved den vulkanske bjærgkæde Apaneca, hvor kaffeplanterne gror lystigt i den næringsrige vulkanjord.
Andres Salverria er femte generation kaffedyrker, men Salverria familien har dyrket kaffe i El Salvador i mere end 100 år.
Dyrket i | Apaneca-Ilamapatec, Jayúa, El Salvador |
Farm | Liquidambar – Microlot |
Ejer | Andres Salaverria |
Elevation | 1300 – 1500 meter |
Høst | Februar 2023 |
Type | Arabica |
Variant | Bourbon, Catuai, Caturra, Otros |
Metode | Natural |
Specialty score | 85,5/100 |
Ristegrad | 2/6 – lysristet |
Ristet af | Kristian Kryel – Uddannet SCA rister |